Harde Brexit bedreigt Antwerpen

Nahima Lanjri voorziet met wetsvoorstel drie tijdelijke steunmaatregelen voor ondernemingen.

CD&V Antwerpen pleit voor toetreding tot European Disability Card.

Nahima Lanjri: “Geef iedereen in Antwerpen meer kansen, ook mensen met een beperking’’

CD&V Antwerpen zoekt fractiemedewerker

Ben jij gebeten door politiek? Is de stad Antwerpen jouw favoriete biotoop? En heb je een oranje, christendemocratisch hart? Dan word jij misschien wel onze nieuwe, stedelijke fractiemedewerker!

Subsidies MaaS-abonnement nu voor elke Antwerpenaar

Antwerpenaren die hun auto wegdoen, kunnen via de stad een subsidie krijgen op een abonnement van Mobility as a Service (MaaS). Het nieuwe reglement lag maandagavond ter stemming voor op de Antwerpse gemeenteraad.

'Is het dat wat we willen, de tirannie van de zuurpruimen?'

'Gaan we alles dat een beetje leven in de brouwerij brengt maar blijven wegduwen', schrijft Sam Voeten (CD&V). 'Als iedereen zijn eigen 'Not In My Backyard'-pad bewandelt, raken we als maatschappij in haar geheel de weg kwijt.'

'Wie het nachtleven in slaap wil wiegen, ontkent de essentie van een grootstad'

Gemeenteraadslid Sam Voeten (CD&V) pleit naar aanleiding van de sluitingen van o.a. Club Vaag en Café d' Anvers voor een nachtburgemeester in Antwerpen. 'Als beleidsmakers en uitbaters elkaar zien, dan is het omdat iemand op het matje wordt geroepen.'

CD&V pleit voor nachtburgemeester: “Er is nood aan een verbindingsfiguur”

Een serieuze domper op de feestvreugde in Antwerpen. Gisteren verloor de Antwerpse nightscene met Café d’Anvers een monument.

Pagina's