Op donderdag 4 mei organiseerde het district Berchem zijn jaarlijkse senioren sportdag. Naar jaarlijkse gewoonte een enorm succes.
4 mei 2017

De senioren konden proeven van een heel aantal mogelijke sporten, ook mensen uit woonzorgcentra werden niet vergeten en konden deelnemen.

Vorig jaar plaatse het district Berchem sporttoestellen aan dienstencentrum De Meere, Corneel Jaspersstraat. Districtsschepen voor senioren, Edwin De Cleyn, kon alweer goed nieuws brengen. Dit jaar worden sporttoestellen aan het dienstencentrum De Veldekens gepland, aan de Frans Beckersstraat.

Voor wie het graag rustiger en houdt en toestelloos, is er ook de start-to-walk cursus in Berchem: https://www.antwerpen.be/nl/info/58aade1eb85c8d10f17f0da1/eerste-start-to-walk-cursus-in-berchem

Voor wie het bewegen graag met cultuur combineert: op 28 mei lanceert Berchem een nieuwe erfgoedwandeling, deelnemen voor slechts 2 euro. Wees er snel bij: https://www.ccberchem.be/nl/event/36357/erfgoedwandeling-groenenhoek

Tijdens de sportdag werd de lunch in stijl genuttigd in de Senaat van Voetbalclub Berchem, die vorige week kampioen speelden en promoveren naar eerste klasse Amateur.

Een extreem tevreden voetbalfan en districtsschepen De Cleyn: "Vorige week 11 kampioenen, deze week 121. Als je denk dat iets niet beter kan blijven in Berchem zaken in't kwadraat verbeteren."