9 oktober 2017

Je bent elke dag welkom om de wondere Berchemse wereld te ervaren. Smaken, en lekkere dingen staan zoals steeds centraal in heel onze centrale winkelas. 
 

 

Heel Antwerpen en wijde omgeving weet het: Berchem, de as Drie Koningenstraat - Statiestraat is waar je moet zijn voor lekkere exotische smaken (en voor kappers en zoveel andere dingen, maar dat is een ander verhaal). Een heerlijke mix van traditionele hartelijkheid en mysterieuze nieuwe verleidingen.  Onze winkeliers bieden het u graag aan. Een straat die 7/7 een aantrekkingspool is, waar ze speciaal voor u al het lekkers van heel de wereld samenzochten.

 

 

Smakelijk!

 

________________________________________________________________________________________

 

Berchem Bazaar - Culinaire wandeling 7/10/2017

 

Meer dan 25 handelaars in de Driekoningen-Statiestraat laten je gratis proeven van hun lekkerste gerechten.
Haal op 7 oktober de brochure van Berchem Bazaar bij het cultuurcentrum en ga zelf op ontdekkingstocht. Kinderen kunnen op een wereldkaart met stickertjes aanduiden welke landen ze hebben leren kennen tijdens hun wandeling: zo gaat het hele gezin op wereldreis!
Ben je benieuwd wat je met sumak, bakbananen en ajvar kan bereiden? De leerlingen van het Koninklijk Atheneneum Berchem gidsen je langs hun favoriete handelszaken en tonen waar je de heerlijke exotische producten kan kopen.

 

Berchemse Foodmarkt
Op de eerste Berchemse foodmarkt schuif je aan voor een verrassend gevarieerd menu. Berchemse verenigingen en cateraars uit alle delen van de wereld verkopen er kleine snacks en schotels aan democratische prijzen. Een swingende discobar maakt het feest compleet.