Kom meedenken tijdens ons stadsatelier 'Samenleven' op 28 maart.
2 maart 2018

 

Samenleven in Antwerpen, er is heel wat over te doen in ’t stad. Rellen of supportersvreugde bij een van onze voetbalploegen. Onrust in Borgerhout of een spetterende langste tafel van buurtbewoners op de Turnhoutsebaan. Soms lijkt samenleven zo moeilijk te gaan, dan weer tonen de Antwerpenaren zich van hun mooiste kant. Het is in elk geval iets waar wij van wakker liggen.

 

We staan in 2018 voor een belangrijke vraag: hoe organiseren we veilig, respectvol en harmonieus samenleven in Antwerpen? Van één ding zijn we alvast overtuigd: laat ons erover in gesprek gaan met mensen die dagelijks werken aan zo’n stad. Daarom organiseren wij op woensdag 28 maart het stadsatelier ‘Samenleven’, een event waar inspirerende ontmoetingen en intieme debatten centraal staan. Jonge ondernemers, samenlevingshelden en sociale ingenieurs delen hun ervaringen en geven samen met u vorm aan het samenleven van de toekomst. Vanuit uw hart voor Antwerpen.

 

Iedereen is welkom op 28 maart vanaf 19u in de KdG Campus Zuid in de Brusselstraat. Inschrijven kan u via deze link: https://www.dewegvooruitantwerpen.be/stadsatelier-samen