Tatyana Ten

  • Plaats op de lijst
    18
  • District
  • E-mail
  • Website
  • district Wilrijk: 18

Hallo allemaal, mijn naam is Tatyana Ten. Samen met mijn 3 kinderen ben ik 4 jaar geleden naar Wilrijk verhuisd, wat alleen maar een goede keuze was. Wilrijk is immers een mooi en groen district, waar je vol trots in kan wonen en kan genieten van verschillende activiteiten.

Maar ik wil nog verder werken aan Wilrijk. Ik wil me inzetten voor het beter ondersteunen van de sportclubs met het ter beschiking stellen van extra middelen voor infrastructuur en het optimaal maken van infrastructuur zodat meerdere sportclubs ervan kunnen genieten.

In deze tijd waardat de meeste mensen thuis zittend de meeste uren doorbrengen, is het eens nodig om nieuwe deuren te openen. Bovendien worden ze socialer en de algemene gezondheid van de bevolking verbetert, wat altijd een pluspunt is.

Verder wil ik nog extra inspanningen voor meer groen in Wilrijk. Meer bomen en natuur dragen niet alleen bij aan de gezelligheid van de buurt, maar de kwaliteit van de lucht waarin we leven wordt opmerkelijk beter. We moeten verder gaan voor een bijenvriendelijke omgeving met veel mooie bloemaanplantingen. Minder fijn stof en meer kleurenpracht. Daar ga ik voor.

 

Extra inzet voor de sportclubs want die zijn gezond en sociaal!